Sticla display iPhone 6

Inlocuire sticla iPhone 6
Sticla folosita este ORIGINALA 100%
Durata inlocuire doar sticla (cu condita ca display-ul si touch screen-ul sa fie functionale, fara pete sau pixeli morti) este de 2-8 ORE.

La inlocuirea sticlei iPhone 6 folosim aceleasi proceduri si masini exact ca in fabrica, mai exact: inlaturam sticla si rama display-ului spart, il curatam, aplicam (lipim) noua sticla cu adeziv solid OCA (Optically Clear Adhesive), apoi este introdus in laminator unde se aplica o teperatura si presiune constanta, acestea ajutand la lipirea propriu-zisa a sticlei de display.

Un avantaj important la inlocuirea sticlei display-ului este ca se pastreaza display-ul original al telefonului.

Dupa inlocuirea sticlei luminozitatea ecranului ramane neschimbata, atat cat claritatea imaginii, contrastul, nuantele cromatice si negrul intens. In plus, imaginea de pe ecran este vizibila clar, chiar si la inclinatia la diferite unghiuri.
Functia 3D Touch, care permite acesarea anumitor meniuri sau a informatiilor suplimentare la o simpla atingere a pictogramelor , ramane functionala 100%

Daca display-ul cedeaza in procesul de inlocuire sticla iPhone 6 a sticlei ne asumam si va oferim un display functional la schimb.

Contacteaza-ne ACUM

Suna acum!
Adresa service